Goede bureaustoel voor thuis

In sommig situaties worden we gedwongen om thuis te werken. Velen zullen denken dat ze er met de juiste apparatuur wel zijn: een laptop van de zaak, een extra beeldscherm, een toetsenbord en muis en de juiste software. In essentie kunnen we met deze benodigdheden ons werk uitvoeren. Echter wordt vaak vergeten dat ook thuis de juiste werkhouding van cruciaal belang is voor onze gezondheid. Een ergonomische bureaustoel is dan ook essentieel. Beschikt u over een goede bureaustoel voor thuis? 

De meeste mensen zullen deze niet hebben. Simpelweg omdat we thuis niet vaak langdurig achter onze laptop of computer hoeven te zitten, met enkele uitzonderingen daargelaten. Een ergonomische bureaustoel is een stoel met veel instelmogelijkheden, die uw lichaam optimaal ondersteunt. Denk hierbij aan de zithoogte, zitdiepte, rugleuning en armsteun. Een goede bureaustoel helpt lichamelijke klachten te voorkomen, daarom hebben we een top 5 ergonomische stoelen voor thuis voor u samengesteld. Ergonomisch en betaalbaar, kortom een goede stoel voor ieders budget. 

Goede bureaustoel voor thuis

Goedkope bureaustoel voor thuis

Goed zitten is voor iedereen belangrijk, ongeacht een ieders budget. We bieden bureaustoelen aan in verschillende prijsklassen, waardoor het voor iedereen mogelijk is om beter te kunnen zitten. We beginnen onze top 5 dan ook met een budgetvriendelijke bureaustoel: de Sitland Mesh-Line. Deze bureaustoel heeft standaard een in hoogte verstelbare rugleuning en een verstelbare zitting. Tegen meerprijs kunt u tevens kiezen voor verstelbare armleuningen. De Sitland Mesh-Line  is verkrijgbaar in diverse kleuren en leverbaar vanaf €420,- euro. 

Goedkope bureaustoelen → 

Stoelen voor 6+ uren per dag

Gemiddeld werken we zo’n 8 uur op een dag. Een goede bureaustoel die u voor meerdere uren optimaal ondersteunt is dan erg belangrijk. We zetten 3 toppers voor u op een rij die perfect zijn om thuis te werken. 

De HAG Capisco Puls 8010 mag absoluut niet ontbreken in deze lijst. De HAG Capisco is de ideale thuiswerk stoel. Mede vanwege zijn vele instelmogelijkheden maar voornamelijk vanwege zijn unieke zadelzitting. De zitting kan versteld worden tussen lage en hoge werkposities, zelfs tot stahoogte. Hierdoor kunt u soepel en dynamisch bewegen. 

De Girsberger Camiro heeft een hoge rugleuning en handmatige gewichtsinstelling. Het voordeel van deze bureaustoel is dat u de keuze heeft uit wielen voor harde of zachte vloeren. Dat maakt deze stoel geschikt voor de flexibele werkplek. De zithoogte, zitdiepte en armleggers zijn makkelijk te verstellen d.m.v. de geïntegreerde bedieningsknoppen. 

Ook Proline heeft een degelijke ergonomische bureaustoel voor thuis: de Proline Flex Edition. Comfortabel zitten gedurende een langere periode is nooit een probleem met de Proline Flex Edition. 

HAG Futu 1200

Een goede bureaustoel is heel persoonlijk, daarom is het lastig om een enkele bureaustoel als beste stoel aan te wijzen. Toch is er een bureaustoel die er op meerdere fronten tussenuit springt en dat is de HAG Futu 1200

Deze bureaustoel is zeer geliefd om zijn unieke kwaliteit, namelijk: de Balance® technologie. Deze techniek bevordert een dynamische zithouding en stimuleert de doorbloeding en stofwisseling. De stoel ontlast uw wervelkolom en optimaliseert uw zithouding. Wat ons betreft komt deze bureaustoel zeker in aanmerking voor beste ergonomische bureaustoel.

Zoekt u een goede bureaustoel voor thuis?

Bent u er na het lezen van bovenstaande tips nog niet helemaal over uit? Geen probleem. In onze showroom kunt u vrijblijvend proefzitten en iedere bureaustoel testen. Bovendien kunt u aan de hand van de handige bureaustoel keuzehulp precies filteren op wat u zoekt: filter op lengte, gewicht en aantal uur gebruik.