Goedkope bureaustoelen: voor iedere portemonnee maximaal zitcomfort

Een goede bureaustoel die bij uw lichaamseigenschappen past is veelal duur. Dat komt door de ergonomie - de vele instelmogelijkheden. Wij begrijpen dat een dure bureaustoel niet voor iedereen is weggelegd. Wilt u toch een kwalitatief goede bureaustoel aanschaffen? Wij hebben opties onder de 300 euro. Dit is de top 3 van ons aanbod.

Proline 320 A

De Proline 320 A is een complete, simpele bureaustoel. Deze stoel is bij ons beschikbaar voor 249 euro, dat is 100 euro minder dan de adviesprijs. Dit is de goedkoopste bureaustoel die wij aanbieden. De rughoogte is verstelbaar, en ook de zitting is nog 6cm verschuifbaar. De armleggers zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar. Verkrijgbaar in 4 kleuren stof en zelfs kunstleder. Dit design komt in elke omgeving tot zijn recht.

 

Proline 320 A

4ME

De 4ME is excentriek. Martin Bellendat heeft deze bureaustoel ontworpen. Deze eigenwijze bureaustoel is verkrijgbaar in wel 10 kleuren, dus de kans is groot dat er een gepaste variant voor u bij zit. Het SELF mechanisme past de zithoek automatisch aan op basis van gewicht. Het S-MOVE mechanisme zorgt ervoor dat uw lichaam in verschillende hoeken kan bewegen. Onze prijs is 289 euro, vergeleken met een adviesprijs van 359 euro bent u bij ons 19% goedkoper uit.

 

4ME

Proline 787EN

Een andere variant van Proline is de 787EN. Deze betaalbare bureaustoel is in hoogte verstelbaar. De schuine armleggers zijn in hoogte, breedte en diepte verschuifbaar. U heeft de keuze uit 4 kleuren stoffen bekleding. Tegen een meerprijs van 80 euro is deze bureaustoel verkrijgbaar in zwart leder. De basisprijs is 280 euro, met een adviesprijs van 350 euro bespaart u 20% op de adviesprijs. Dat de betaalbare prijs niets aan de kwaliteit afdoet blijkt uit de fabrieksgarantie van 5 jaar.

 

Proline 787EN

Bent u benieuwd naar nog meer goedkope bureaustoelen? Ga naar het overzicht. Daar kunt u gemakkelijk sorteren op prijs. Wanneer u vragen heeft helpen we u uiteraard graag. Neem contact op of kom langs in dé bureaustoelen showroom van België.