Afspraak maken in onze showroom?

Onze specialisten hebben alleen de beste bureaustoelen geselecteerd in deze webshop. Maar het kan lastig zijn om uit al deze stoelen een juiste bureaustoel te kiezen. U bent dan ook van harte welkom in onze showroom, nabij Antwerpen, waar u tientallen verschillende bureaustoelen kunt testen, onder andere van de merken HÅG, Herman Miller, Sitland, Girsberger, ICF en Quadrifoglio.
 
Wilt u graag uitgebreid advies bij het kiezen van een bureaustoel? Dan graag even een afspraak maken. Door onderstaand formulier in te vullen kunt u een afspraak aanvragen op de datum die u past. Wij bevestigen deze of stellen een ander datum en tijdstip voor en bevestigen deze.  Onze showroom is van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en vrijdag tot 15.30 uur geopend. 

 

 

Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van geschikte bureaustoel. 

 
Als u bij de beschrijving alvast een paar kenmerken opgeeft kunnen wij een aantal geschikte bureaustoelen voor u klaarzetten. Zodat u meteen kunt proefzitten wanneer u naar onze showroom komt. Hierbij kunt u denken aan:

  • Hoeveel uur per dag u gebruik denkt te maken van de bureaustoel
  • Of u rug- en/of nekklachten heeft
  • Uw lengte

Vraag een afspraak aan

Wilt u een afspraak maken met een van onze deskundige adviseurs? Plan nu zelf een afspraak in via onderstaand formulier. Wij zullen u een bevestiging sturen van de afspraak. Wilt u binnen 48 uur langskomen? Zou u dan willen bellen naar 03-2137878? Alvast bedankt! 

Adres van de showroom:

Nijverheidsstraat 72/unit 21,
2160 Antwerpen, België

info@rocor.be

 

Vraag een afspraak aan

Via onderstaand formulier kunt u een afspaak aanvragen. Indien uw dag en tijdstip mogelijk zijn zullen wij u een bevestiging sturen van de afspraak.

*Verplichte velden