Bureaustoelen.be: dé #1 bureaustoelen showroom van België

Als u nog twijfelt over de juiste bureaustoel, kom dan proefzitten in onze showroom net buiten Antwerpen. We hebben tientallen verschillende bureaustoelen op voorraad van Herman Miller, HAG, Sato, Sitland, Rovo, Segis, Girsberger en RBM.

Bureaustoelen.be is een onderdeel van Rocor Kantoorinrichting. U vindt de showroom aan de Nijverheidsstraat 72 in Wommelgem. De toonzaal is geopend van maandag t/m donderdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 09.00 uur tot 15.30 uur. U hoeft geen afspraak te maken, maar als u uitgebreid advies wilt, adviseren we u om toch even een mail te sturen of voor de tijd in te bellen.

In onze showroom hebben we stoelen die geschikt zijn voor kleine of juist lange mensen. Bent u iets zwaarder, dan hebben we speciale bureaustoelen voor mensen met een hoger gewicht. Heeft u een zittend beroep en zit u soms acht uur (of langer) op dezelfde stoel? Ook dan is het verstandig om een kwalitatief goede bureaustoel te kiezen. Een investering van 500 tot 1000 euro in een bureaustoel betaalt zich op korte termijn weer uit. U heeft minder last van nek- en rugklachten en dat resulteert weer in een hogere productiviteit.

Het oog wil natuurlijk ook wat. In onze showroom kunt u al onze bureaustoelen van dichtbij bekijken. Gaat u voor het bijzondere design van de Herman Miller Aeron of vindt u één van onze luxe leren directiestoelen mooier? Voel even aan het leer en de verschillende stoffen en u merkt al snel welke stoel bij u past. Hopelijk tot snel!