Welke bureaustoel voor zware mensen?

Een bureaustoel uitzoeken is altijd maatwerk. Als u iets zwaarder bent, dan heeft u een bureaustoel nodig met een goede ondersteuning. Een gemiddelde bureaustoel is gemaakt voor een minder zware belasting, waardoor deze sneller kapot gaat. Ook kan de bekleding sneller gaan slijten. En niet onbelangrijk: een gemiddelde bureaustoel is waarschijnlijk te smal voor u.

Op Bureaustoelen.be bieden we stoelen aan die gemaakt zijn voor mensen met een maatje meer. Een breder zitvlak, betere ondersteuning en slijtvaste bekleding. Hieronder hebben we vier bureaustoelen geselecteerd.

De Herman Miller Aeron Remastered is een perfecte bureaustoel met PostureFit. De spanning wordt gelijk verdeeld langs uw ruggengraat, waardoor er geen drukpunten zijn. De rugleuning bevat 8Z Pellicle-materiaal. Dit materiaal laat vocht, lichaamswarmte en lucht door, waardoor u het nooit te warm of koud heeft. We adviseren om maat C te nemen. Dit is voor mensen groter dan 1.90 meter of met een lichaamsgewicht boven de 110 kilo. Weegt u minder dan 110 kilo, dan is maat B een betere keuze. 

De Proline 24-uur stoel is geschikt voor intensieve werkzaamheden zoals observatie of bewaking wordt de hoogste eis aan een stoel gesteld ten aanzien van comfort en duurzaamheid. De stoel is standaard voorzien van extra hoge leuningen en hoofdsteun. De stoel heeft een maximale belasting van 200 kg.

Liever een stoel met nog meer luxe? De HAG Tribute 9021 is een directiestoel met brede en rijk gevulde kussens. De armleggers zijn in breedte en hoogte te verstellen, zodat deze bureaustoel voor zware mensen geschikt is. Ook deze stoel heeft het Balance Mechanisme, waardoor de HAG Tribute 9021 al uw lichaamsbewegingen volgt en ondersteunt. 

Wilt u de bovenstaande vier stoelen een keer proberen? U bent van harte welkom in onze showroom in Antwerpen. Kom proefzitten en wij leggen u graag meer uit over iedere stoel.