Welke bureaustoel voor zware mensen?

Een bureaustoel uitzoeken is altijd maatwerk. Als u iets zwaarder bent, dan heeft u een bureaustoel nodig met een goede ondersteuning. Een gemiddelde bureaustoel is gemaakt voor een minder zware belasting, waardoor deze sneller kapot gaat. Ook kan de bekleding sneller gaan slijten. En niet onbelangrijk: een gemiddelde bureaustoel is waarschijnlijk te smal voor u.

Op Bureaustoelen.be bieden we stoelen aan die gemaakt zijn voor mensen met een maatje meer. Een breder zitvlak, betere ondersteuning en slijtvaste bekleding. Hieronder hebben we vier bureaustoelen geselecteerd.

De Herman Miller Aeron Remastered is een perfecte bureaustoel met PostureFit. De spanning wordt gelijk verdeeld langs uw ruggengraat, waardoor er geen drukpunten zijn. De rugleuning bevat 8Z Pellicle-materiaal. Dit materiaal laat vocht, lichaamswarmte en lucht door, waardoor u het nooit te warm of koud heeft. We adviseren om maat C te nemen. Dit is voor mensen groter dan 1.90 meter of met een lichaamsgewicht boven de 110 kilo. Weegt u minder dan 110 kilo, dan is maat B een betere keuze. 

De HAG H04 4650 is vier centimeter breder dan de HAG H04 4600 en heeft een zachtere zitting. Ook heeft deze comfortabele bureaustoel een hoge rugleuning. HAG is een luxe merk, waardoor bureaustoelen uitgebreid kunnen worden met allerlei opties. Denk bijvoorbeeld aan een voetensteun (StepUp), individueel instelbare schommelweerstand en in hoogte verstelbare rugleuning. Met het Balance Mechanisme van HAG krijgt u volledige bewegingsvrijheid: zowel voorwaarts als achterwaarts. 

Liever een stoel met nog meer luxe? De HAG Tribute 9021 is een directiestoel met brede en rijk gevulde kussens. De armleggers zijn in breedte en hoogte te verstellen, zodat deze bureaustoel voor zware mensen geschikt is. Ook deze stoel heeft het Balance Mechanisme, waardoor de HAG Tribute 9021 al uw lichaamsbewegingen volgt en ondersteunt. 

We sluiten af met de Rovo XP 4030 S1. De XP voorkomt rug-, nek- en schouderklachten en is nagenoeg onderhoudsvrij. De stoel heeft allerlei interessante uitbreidingen, zoals Ergo Balance-synchroonmechaniek en een bewegingsmodule op gewicht. De zitdiepte, zithoogte en rughoogte zijn allemaal instelbaar. Het ergonomsich gevormde zitkussen zorgt uiteindelijk voor een goede doorbloeding. Kortom, een prima stoel voor een scherpe prijs. 

Wilt u de bovenstaande vier stoelen een keer proberen? U bent van harte welkom in onze showroom in Antwerpen. Kom proefzitten en wij leggen u graag meer uit over iedere stoel.