Vergaderstoelen kopen: een ruim assortiment en persoonlijk advies

Wilt u vergaderstoelen kopen? Wanneer u een lange vergadering voor de boeg heeft, is het belangrijk dat u en uw collega’s in comfortabele stoelen kunnen zitten. Goede vergaderstoelen dragen bij aan het zitcomfort. Bovendien kunt u door het gebruik van goede stoelen, rugklachten voorkomen. Onze vergaderstoelen - ook wel conferentiestoelen genoemd - zijn niet alleen geschikt voor vergaderingen, maar ook voor wachtruimtes, kantines en andere plekken waar veel gezeten wordt.

Keuze uit een groot assortiment

We hebben diverse vergaderstoelen in ons assortiment, in allerlei soorten, maten en materialen. Daardoor hebben we een passende vergaderstoel voor ieder interieur. Zo hebben we bijvoorbeeld de zogenoemde slede vergaderstoel, een 4-poots vergaderstoel maar ook verrijdbare modellen. Of u nu kiest voor een moderne stoel of meer houdt van een klassieke vergaderstoel: wij hebben ze in ons assortiment. Voor vergaderstoelen kopen zit u bij ons aan het juiste adres.

Bijdrage van vergaderstoelen kopen

Terwijl er tegenwoordig steeds meer gebruik gemaakt wordt van korte en efficiënte vergader methodes, ook wel stand-up genoemd, kunt u soms niet aan een lange vergadering ontkomen. Vooral bij zo'n lange meeting is het belangrijk voor u en uw personeel dat u comfortabel kunt zitten. Dit komt niet alleen ten goede aan de productiviteit, ook draagt een goede stoel bij aan het zitcomfort. Met name bij kantoorbanen waar men vaak 8 uur per dag zit, zijn goede, ergonomische vergaderstoelen kopen erg belangrijk voor de lichamelijke gezondheid.

5 tips om effectief te vergaderen

Om effectief te kunnen vergaderen zijn er een aantal aspecten waar u rekening mee kunt houden. We geven u graag een aantal tips die bijdragen aan een productieve vergadering.

  1. Bereid u goed voor. Stuur van tevoren de agendapunten naar de aanwezigen, zo kunnen er geen misverstanden ontstaan over wat er besproken gaat worden en hoe lang de vergadering duurt.

  2. Probeer de vergadering te beperken tot maximaal anderhalf uur. Wilt u toch langer vergaderen? Las dan tussentijds een kwartiertje pauze in.

  3. Afsluiten met vragen? Laat de vragenronde niet te lang duren, dit kan namelijk tot onnodige ergernissen leiden. De rondvraag wordt vaak misbruikt om niet ingediende agendapunten te bespreken, probeer dit te voorkomen.

  4. Zorg ervoor dat de besluiten die genomen zijn tijdens de vergadering ook daadwerkelijk uitgevoerd worden, anders is de vergadering voor niets geweest. 

  5. Tenslotte, zorg voor goede vergaderstoelen waar iedereen lekker op kan zitten. Er is niets vervelender dan een stoel, waar u geruime tijd op moet zitten, die niet lekker zit. 

Vergaderstoelen kopen voor ieder lichaamstype

Wilt u vergaderstoelen kopen? Al onze vergaderstoelen zijn ergonomisch, omdat ze vaak langdurig gebruikt worden. Daarnaast zijn ze geschikt voor alle lichaamstypes, omdat de stoelen vaak door verschillende mensen worden gebruikt. We hebben natuurlijk ook vergaderstoelen speciaal voor kleine en lange mensen. Bestel uw vergaderstoelen in onze webshop of kom langs in de showroom waar u de stoelen kunt testen.