Thuiswerken? Maximaal comfort met een goede bureaustoel

Thuiswerken is onderdeel van het nieuwe normaal. In tijden waarin we niet allemaal fulltime op kantoor kunnen zijn en zoveel mogelijk thuis moeten werken, is een goede bureaustoel onmisbaar. Bij Bureaustoelen.be bieden we een uitgebreid assortiment aan comfortabele bureaustoelen, waarmee u gezond en ontspannen de werkdag door kunt komen. 

Een grote valkuil van thuiswerken is dat we vaak op de bank of aan de eettafel plaatsnemen. Echter is het vrijwel onmogelijk om een daar een juiste zithouding aan te nemen. De bank of eetkamerstoel ondersteunt ons lichaam niet op de juiste manier, waardoor we al snel onderuitgezakt hangen. Dit is uiteraard niet bevorderlijk voor uw rug en nek, waardoor rug- en nekklachten op de loer liggen. 

Thuiswerken bureaustoel

Thuis aan het werk? Dit is de bureaustoelen top 3

Wij helpen u graag bij het vinden van een bureaustoel voor thuis, u moet immers thuis ook comfortabel kunnen werken. Hieronder vindt u onze top 3 bureaustoelen welke zeer geschikt zijn voor een thuiskantoor, zowel qua budget als instelmogelijkheden. 

HAG Capisco Puls 8010

De HAG Capisco Puls bent u wellicht al vaker tegengekomen in uw zoektocht naar een goede bureaustoel. Dat komt doordat deze alleskunner zeer geschikt is om meer dan 6 uren per dag te gebruiken. De ergonomische zadelzitting kan zelfs tot aan stahoogte versteld worden, waardoor u comfortabel kunt werken in meerdere posities. Zowel de zithoogte, zitdiepte als de hoogte van de rugleuning zijn verstelbaar. 

Sitland Team Strike Manager

Deze bureaustoel beschikt over een hoge rugleuning inclusief in hoogte verstelbare lendensteun. Zo wordt uw rug optimaal ondersteunt terwijl u zit. Daarnaast zijn ook de hoofdsteun en zitdiepte instelbaar en kunt u optioneel kiezen voor in hoogte en breedte verstelbare armleuningen. 

Girsberger Camiro

De Girsberger Camiro is een zeer gebruiksvriendelijke stoel, speciaal ontwikkeld voor de flexibele werkplek. De stoel beschikt over een synchroon mechaniek met automatische gewichtsinstelling. Ook de zithoogte, zitdiepte en armleggers zijn makkelijk te verstellen d.m.v. de in de zitschaal geïntegreerde bedieningsknoppen. 

Weten welke bureaustoel bij u past en wilt u uw stoel online aanschaffen? Maak dan gebruik van de handige filtermogelijkheden. Kies bijvoorbeeld het aantal uur dat u de stoel gebruikt, het gewicht en uw lengte. Dit resulteert in een aantal ergonomische bureaustoelen die bij uw criteria passen. Zeker weten of de bureaustoel goed zit? Bezoek onze showroom en kom proefzitten. 

Proefzitten in de showroom

Bent u op zoek naar een comfortabele bureaustoel? Kom proefzitten in onze showroom. Hier kunt u diverse bureaustoelen uittesten. Door meerdere stoelen uit te proberen kunt u precies voelen welke bureaustoel uw lichaam optimaal ondersteunt. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar om u uitgebreid te adviseren over de verschillende mogelijkheden en waar u op moet letten bij het kopen van een bureaustoel.