Bureaustoel grote mensen

Bent u op zoek naar een bureaustoel voor grote mensen? Dan staan we bij Bureaustoelen.be graag voor u klaar. Op deze pagina vertellen we u meer over waar u op moet letten bij het kopen van een bureaustoel voor lange mensen en geven u advies over welke stoel geschikt is in uw situatie. 


Wilt u meer weten over bureaustoelen voor grote mensen of bent u benieuwd naar ons volledige aanbod? Lees dan verder, bekijk al onze bureaustoelen of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag en geven vrijblijvend advies over welke stoel het beste bij u past. 

Waar op letten bij het kopen bij een bureaustoel voor grote mensen?

Mensen die groter zijn dan gemiddeld hebben vaak lange benen, waardoor de zitdiepte en de rugleuning niet aansluit bij uw lengte. Ook wegen grote mensen een stuk meer, waardoor u ook rekening met hoeveel het maximale gewicht van de stoel is moet houden. Bij grote mensen gaan we uit van mensen die langer zijn dan 190 cm en meer wegen dan 100 kilo. In dat geval is het belangrijk dat u kiest voor een bureaustoel die past bij uw lichamelijke bouw. 

Onze populaire bureaustoelen voor grote mensen

Binnen het assortiment van Bureaustoelen.be vindt u een ruime keuze aan bureaustoelen die verstelbaar zijn in hoogte en zithouding, waardoor ze vaak af te stellen zijn naar uw lengte. Maar hierin zijn drie modellen die eruit springen. Wij zetten ze voor u op een rij: 

Deze goed geprijsde basisstoel kent veel pluspunten voor grote mensen. Hij is in alles verstelbaar, zowel de zitdiepte, lendesteun, zithoogte en verstelbare schommelweerstand.

Deze luxe stoel wordt geleverd met verstelbare armleggers, lendesteun en zitdiepte. Ideaal dus voor degene die groter zijn dan gemiddeld. 

Deze stoel heeft een rugleuning zonder hoofdsteun en kan in heel veel verschillende hoogtes worden versteld. zelfst tot sta hoogte zodat u soepel en dynamisch kunt bewegen. Zo is ook voor lange mensen altijd de juiste zithoogte in te stellen. De stoel is zowel geschikt voor kantoorwerk als voor in tandartspraktijk. 

Meer weten over bureaustoelen voor grote mensen

Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om de juiste bureaustoel te vinden die bij uw zithouding en lichaamsbouw past. Zeker wanneer u een stuk groter bent dan gemiddeld kan het een hele opgave zijn. We nodigen u daarom van harte uit in onze showroom in Wommelgem om te komen proefzitten. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies over bureaustoelen voor grote mensen. Wij helpen u graag.