Welke bureaustoel voor lange mensen?

Mensen met lange benen herkennen veelal problemen met stoelen. Niet alleen vliegtuigstoelen hebben een te korte rugleuning en een zitdiepte die ontoereikend is voor uw lengte. Hetzelfde merkt u ook met een bureaustoel. Belgen zitten gemiddeld 8,7 uur per dag en daarom is het essentieel om te kiezen voor een perfecte stoel voor uw lichaamslengte. Een geschikte bureaustoel voor lange mensen? Wij zetten de opties op een rij.

 

Als eerste stellen we u graag voor aan de HAG Sofi 7500. Het goed geprijsde basismodel kent al vele pluspunten voor mensen met lange benen. Vrijwel alles is verstelbaar: de zitdiepte, de lendesteun, zithoogte en de schommelweerstand voor- en achterwaarts. 

De HAG Creed is een ergonomische bureaustoel met een hoge rug en modern, stijlvol design. Wat deze stoel bovendien ideaal maakt voor mensen met lange benen is de verstelbare zitdiepte van 385 tot wel 480mm. Zelf uw stoel samenstellen met extra opties zoals een hoofdsteun en voetring is natuurlijk ook mogelijk.

Als laatste de HAG Capisco 8106 welke standaard is uitgerust met de hogere 200mm gaslift. Lange mensen ervaren deze stoel als uitermate geschikt voor zowel werk aan een standaard bureau en werk in bijvoorbeeld een tandartspraktijk.

Dat het zoeken van een gepaste bureaustoel voor lange mensen een lastige klus is, dat weten we. We nodigen u daarom van harte uit in onze showroom te Wommelgem. Kom proefzitten en wij leggen u alles nog eens uit.