Welke bureaustoel moet ik kopen?

Een bureaustoel kopen is niet altijd even makkelijk. Is het slim om voor een goedkope bureaustoel te gaan? Of om juist een duurder model te kiezen? En heeft u rug- of nekklachten, dan is het belangrijk om juist een ergonomische stoel te kiezen.

Bepaal eerst wat uw budget is. U betaalt vaak meer voor een stoel met meer instelmogelijkheden of een luxe design. Daarnaast gaan duurdere stoelen vaak langer mee, omdat ze gemaakt zijn van duurzame materialen.


Bureaustoelen.be - onderdeel van Rocor Kantoorinrichting - kent de markt als geen ander. Onze specialisten hebben alleen de beste bureaustoelen geselecteerd in deze webshop. Dankzij de filtermogelijkheden op de categoriepagina's komen snel de meest geschikte bureaustoelen naar voren.


Zit u niet vaak op een bureaustoel? Neem dan een kijkje op de pagina 'Bureaustoelen'. Bent u van plan om uw bureaustoel veel intensiever te gebruiken? Dan is het verstandig om de pagina 'Ergonomische bureaustoelen' te bezoeken. Deze bureaustoelen zijn NPR 18.13 goedgekeurd en bieden tal van instelmogelijkheden. Zo heeft u minder kans op nek- en rugklachten. We hebben de beste bureaustoelen voor 8 uur per dag op een rij gezet. Dit zijn stoelen die intensief gebruikt kunnen worden en waarbij u geen nek- of rugklachten krijgt.


Liever even testen? Bureaustoelen.be heeft een grote showroom nabij Antwerpen, waar de meeste bureaustoelen te vinden zijn. Ga dus even proefzitten en ervaar het zitcomfort van de directiestoelen, bureaustoelen en ergonomische stoelen.