Thuiskantoor inspiratie

Bent u op zoek naar inspiratie om uw thuiskantoor in te richten of op te fleuren? Wij geven u een aantal tips waarmee u uw thuiskantoor volledig omtovert tot een fijne werkplek. Met een aantal kleine aanpassingen maakt u uw kantoor volledig ‘eigen’.

Groen maakt gelukkig

Hiermee bedoelen we niet dat u de muur van een ander kleurtje moet voorzien, maar kies voor een aantal kantoorplanten. Dat planten een positief effect hebben op de gezondheid van de mens is al meermaals bewezen. Ze zorgen voor een verbetering van de concentratie en werking van het geheugen én zorgen voor minder stress. Zoek daarom een aantal mooie kantoorplanten uit en geef uw thuiskantoor een botanisch sfeertje.

Thuiskantoor inspiratie

Praktische accessoires

Handige accessoires zien er niet alleen heel leuk uit, ze houden ook uw bureau opgeruimd. Een opgeruimd bureau zorgt voor rust, waardoor u zich beter kunt concentreren op uw werk. Ga daarom op zoek naar een praktisch opbergkastje en zet een prullenbakje naast uw bureau. Niets zo vervelend als een bureau dat vol ligt met losse papiertjes en rommel. Daarnaast kunt u natuurlijk eindeloos variëren met leuke fotolijstjes en leuke accessoires.

Houd het licht

Daglicht is ontzettend belangrijk, hoe meer daglicht er naar binnen valt des te meer energie u krijgt. Heeft u in uw thuiskantoor niet voldoende daglicht? Zorg dan voor goede verlichting. Kies voor lampen met helder wit licht, bijvoorbeeld LED lampen. Het witte licht is vergelijkbaar met daglicht en dat houdt u energiek waardoor u vol frisse energie aan uw werkdag kan beginnen.

Geef uw thuiswerkplek sfeer

Behalve praktische accessoires mogen ook sfeervolle accessoires zeker niet ontbreken. Kies daarom voor een leuk fotolijstje met een inspirerende quote of hang een prikbord op waar u allerlei notities op kunt bewaren. Met de juiste accessoires geeft u sfeer aan uw thuiskantoor. Gaat u voor modern, minimalistisch of juist klassiek?

Lekker zitten

Goed zitten is niet alleen belangrijk voor uw gezondheid, ook biedt Bureaustoelen.be voldoende keuze uit diverse ergonomische bureaustoelen. Zo vindt u gegarandeerd een bureaustoel die in uw interieur past én profiteert u van de gezondheidsvoordelen die een ergonomische bureaustoel u biedt. Door goed loopt u minder risico op rug- en nekklachten. Kom proefzitten in de showroom of laat u adviseren door een van onze adviseurs.

Waarop letten bij het kopen van een bureaustoel

Thuiskantoor inspiratie tips

Bezoek de showroom

Bureaustoelen.be heeft meer dan 60 bureaustoelen in het assortiment. Behalve de prijs, zit er ook veel variatie in het design en instelmogelijkheden. Maak een afspraak in onze showroom en kom vrijblijvend proefzitten. Uiteraard kunt u ook digitaal advies inwinnen door contact met ons op te nemen.