Stapelbare stoelen

Stapelbare stoelen

Stapelbare stoelen hebben veel voordelen. Naast dat stapelbare stoelen zeer stijlvol zijn kunnen stapelbare stoelen ideaal gebruikt worden in een ruimte waar u de stoelen niet altijd in kunt laten staan. Een voorbeeld van een dergelijke ruimte is een kantine of zaal die verhuurd wordt.  Deze stoelen kunnen dan eenvoudig opgeborgen worden.

 Stapelbare stoelen

Welke stapelbare stoelen zijn geschikt voor mij?

Onder de stapelbare stoelen zit nog veel verschil, dit is afhankelijk wat voor eisen u aan de stoel stelt. Zo kunt u kiezen voor een stoel van hout of polypropyleen, maar het is ook mogelijk om voor koppelbare stoelen te kiezen. De stoelen zijn geschikt voor allerlei ruimtes, kunnen tegen een stootje en zijn erg licht, daardoor kunnen ze makkelijk verplaatst worden. Sommige stoelen zijn zelfs geschikt om buiten te laten staan.

 

Verschillende modellen stapelbare stoelen

Hieronder worden enkele modellen stapelbare stoelen beschreven die wellicht aan uw wensen voldoet.

 

PVC-kuip: Klassiek en betaalbaar

De PVC-kuip is een klassieke stoel als het gaat om stapelbare stoelen. Deze stoel is in veel verschillende kleuren leverbaar wat hem ideaal maakt voor verschillende ruimtes. Een ander voordeel van de PVC-kuip is dat het een koppelbare stoel is, dit maakt hem weer uitermate geschikt voor evenementen of conferenties. De levertijd van deze stoel is 1 week.

 

Bejot Shell: Stijlvol design

Een iets stijlvoller model dan de PVC-kuip is Bejot Shell. De Shell is een stapelbare stoel gemaakt van kunststof. De zithoogte van deze stoel is 45 cm. Net als de PVC-kuip is deze stoel leverbaar in veel verschillende kleuren. De levertijd van de Shell is 4 weken.

 

Pedrali Queen 650: Uniek ontwerp

Als u op zoek bent naar een uniek ontwerp dan adviseren wij u om te kijken naar de Queen 650. Deze stoel is een ontwerp van Marco Pocci & Claudio Dondoli en is gemaakt uit transparant of solid gekleurde polycarbonaat. De Queen 650 is een stapelbare stoel (tot 4 stuks) die geschikt is voor zowel indoor als outdoor gebruik, met uitzondering van de zwarte versie.

 

Komt u proefzitten?

Naast bovengenoemde modellen hebben wij nog veel meer stoelen. Wij nodigen u uit om langs te komen in onze showroom om de stoel te kiezen die bij u past. U vindt de showroom aan de Nijverheidsstraat 72 in Wommelgem.