Standaard tekstpagina

Wij zijn een totaal leverancier op het gebied van kantoorinrichtingen en richten al ruim 20 jaar kantoren, projecten en instanties in.

Ons stoelenaanbod biedt een antwoord op alle wensen binnen een onderneming, zowel qua ergonomie, functionaliteit en afwerking. Het merendeel van onze stoelen is voorzien van een GS kwaliteitslabel en voldoet aan de Europese norm EN 1335 1-2-3.

Onze showroom in Antwerpen

Omdat dienstverlening naar onze klant voorop staat en wij persoonlijk contact en degelijke informatie zeer belangrijk vinden bent u van harte welkom in onze showroom in Wommelgem. De showroom is vanwege de Covid-19 maatregelen op afspraak geopend, maak hiervoor een afspraak via de button rechtsboven op de pagina of bel naar 03-2137878.

U kunt in onze showroom verschillende modellen bureaustoelen bekijken, de kwaliteit ervaren, maar vooral ook om een goede keuze uit onze zeer uitgebreide collectie van verschillende soorten en kleuren stoffen te kunnen maken.

Onze service

Alle vermelde prijzen op onze site zijn exclusief 21% BTW. De goederen kunnen worden afgehaald in ons magazijn en zijn contant betaalbaar.

Wilt U uw bestelling thuis bezorgd hebben, kan dit. Vraag de prijs op bij één van onze verkopers. Voor bijkomende inlichtingen, kunt u ons ten alle tijden contacteren op telefoonnummer 03-213.78.78.

Wij volgen de huidig geldende COVID-19 maatregelen voor het gewest Antwerpen. Raadpleeg onze pagina over de maatregelen op deze website. Wij volgen de laatste ontwikkelingen en maatregelen zodat wij uw en onze veiligheid kunnen garanderen.