Moderne bureaustoel

Een moderne bureaustoel, wat is dat eigenlijk? Is dit een bureaustoel met een modern design? Of juist een bureaustoel met moderne functionaliteiten Tegenwoordig hoeft daar geen onderscheid meer in gemaakt te worden, het kan namelijk allebei.

Veel werknemers met een kantoorbaan zitten vaak 8 uur per dag op een bureaustoel. Behalve zitcomfort, is ook ergonomie erg belangrijk. Dit betekent dat een bureaustoel op verschillende gebieden instelbaar is, waardoor een stoel aangepast kan worden aan de persoon die erop zit.

Moderne bureaustoel

Een moderne bureaustoel kopen

We lichten een aantal moderne bureaustoelen voor u uit die er fraai uitzien, maar ook nog eens vele functionaliteiten hebben zodat u van optimaal zitcomfort kunt genieten.

Als het gaat om moderne bureaustoelen dan is deze stoel een absolute winnaar. De HAG Capisco Pulse 8010 is gebaseerd op de bekende stoel met zadelzitting. Deze stoel is ontworpen met als uitgangspunt dat ons lichaam voortdurend behoefte heeft aan beweging en variatie. Deze bureaustoel is speciaal ontwikkeld voor actieve mensen die werkzaam zijn in een moderne kantooromgeving. De zadelzitting kan versteld worden tussen lage en hoge werkposities, zelfs tot sta hoogte, zodat u soepel en dynamisch kunt bewegen.

Deze stoel van Herman Miller is één van de meest duurzame stoelen ter wereld, hij is voor maar liefst 96% recyclebaar. De rugleuning vormt zich vrijwel direct na plaatsnemen naar de rug en ondersteunt de rug dan ook optimaal. De vele perforaties in de rugleuning zorgen voor een continue afvoer van warme, vochtige lucht, daardoor kunt u ook op warmere dagen comfortabel werken. Op deze ‘groene’ bureaustoel zit u comfortabel en geniet u optimaal van de moderne functionaliteiten.

Deze laatste stoel wint zeker geen prijs als het gaat om ergonomie, maar is op zijn eigen manier toch een zeer moderne bureaustoel. Dit is de traditionele houten draaistoel, opnieuw uitgevonden. De G125 leent zich uiterst geschikt voor plekken waar niet de hele dag gewerkt wordt. De stoel is het tegenovergestelde van de moderne draaibare stoelen, maar heeft door het moderne houten frame zo zijn eigen charme. De u-vormige rugleuning bevorderen een comfortabele beweging van de zitting en de rug. Deze stoel is een mooie, moderne, oplossing voor plekken waar niet 8 uur lang achtereenvolgens gezeten wordt.

Kom uw moderne bureaustoel testen!

In onze showroom in Wommelgem (nabij Antwerpen) kunt u komen proefzitten. Zo weet u zeker of de stoel die u heeft gezien, aan uw verwachtingen voldoet.