Leren bureaustoel

Een leren bureaustoel ziet er stijlvol uit en zit daarnaast ook nog eens heel comfortabel. We hebben dan ook verschillende modellen in het assortiment, zodat er voor iedereen een geschikte, leren, bureaustoel te vinden is.

Bij het kopen van een bureaustoel is het belangrijk dat u rekening houdt met wat uw lichaam nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld rug- en of nekklachten? Dan heeft u baat bij een ergonomische bureaustoel. Maar ook voor zwaardere mensen, of mensen met korte of juist lange benen hebben we specifieke bureaustoelen. Heeft u een kantoorbaan en zit u zo’n 8 uur per dag? Ook daar hebben we de beste bureaustoelen voor op een rijtje gezet.

leren bureaustoel

 

Leren bureaustoel kopen

Laten we beginnen met een klassieker. Dit is de bureaustoel zoals we hem allemaal kennen. De Barcelona Black is een lederen bureaustoel met een tijdloze uitstraling. Deze stoel heeft geen nieuw design, maar is wel erg praktisch. Een klassieke bureaustoel die voldoet aan alle verwachtingen. De bureaustoel heeft ruime, comfortabele kussens, vele instelmogelijkheden en een tijdloos design.

Een andere, gewaardeerde, leren bureaustoel is de design managerstoel Girsberger Diagon Executive. Deze stoel heeft een aluminium onderstel en een zitting en rug van leer. Deze bureaustoel heeft een degelijke uitstraling en is voorzien van gaslift inclusief dieptevering en een kantelmechaniek.

Deze hoge bureaustoel is bekleed in leder en leverbaar in verschillende kleuren. Daardoor past deze stoel in ieder kantoor. Door de hoge leuning zit de stoel extra comfortabel. Daarbij is de neksteun verstelbaar, zodat hij naar de persoon die erop zit ingesteld kan worden. De ICF Una Plus Executive managerstoel kunt u geheel naar wens samenstellen. 

Als u een leren bureaustoel zoekt met een luxe uitstraling, dan is de Sitland Arte’s Of Course Managerstoel iets voor u. Deze fraaie stoel is bekleed met 100% echt Europees leder en is designed ‘by Fiorenzo Dorigo’. De stoel is gewichtsafhankelijk instelbaar en rondom gestoffeerd. Door deze complete lederen bekleding, heeft deze stoel een luxe uitstraling.

Kom proefzitten in onze showroom

Onze showroom is gevestigd net buiten Antwerpen, daar hebben we tientallen verschillende bureaustoelen op voorraad van onder andere Herman Miller, HAG, Sato, Sitland, Rovo, Segis, Girsberger en RBM.