Kantoorstoelen

Een juiste kantoorstoel kiezen is vaak een hele opgave. Er is niet alleen ontzettend veel keuze, ook de prijzen variëren flink. Maar in het ruime aanbod aan bureaustoelen, welke is dan de juiste keuze?

Heeft u een kantoorbaan? Dan is een juiste kantoorstoel kiezen erg belangrijk, want het grootste deel van uw werkdag brengt u zittend door. Een van de belangrijkste factoren waar een kantoorstoel aan moet voldoen is zitcomfort. De perfecte kantoorstoel is echter voor iedereen anders, want niemand is hetzelfde.

kantoorstoelen

Wat is de beste kantoorstoel voor mij?

Bepaal van te voren uw budget, zo weet u  wat u aan een kantoorstoel kunt besteden. Een stoel met meer instelmogelijkheden of een luxe design is vaak duurder, en gaat meestal langer mee door het gebruik van duurzame materialen.

Daarentegen is een dure kantoorstoel niet altijd beter dan een budget variant. Het belangrijkste is dat u kijkt naar wat uw behoeften zijn, heeft u lichamelijke klachten? Dan heeft u baat bij een ergonomische bureaustoel die u op allerlei gebieden kunt instellen en zo kunt aanpassen naar uw lichaam. Heeft u rug- of nekklachten? Dan hebben wij hier de beste stoelen voor u geselecteerd.

Maar ook mensen met overgewicht hebben baat bij een meer ondersteunende bureaustoel, dit zijn bijvoorbeeld geschikte bureaustoelen voor zwaardere mensen. Daarnaast hebben we onze favoriete bureaustoelen voor intensief gebruik op een rijtje gezet. Dit zijn tevens goede kantoorstoelen, omdat u er ook vaak voor meerdere uren per dag op zit.

Kortom, voor iedereen bestaat een perfecte kantoorstoel. Het is alleen even puzzelen wat u nodig heeft. Niet geheel onbelangrijk: uiteindelijk is een mens niet gemaakt om te zitten, maar om te lopen. Sta daarom ieder uur minimaal één keer op om een stukje te lopen, bijvoorbeeld om iets te drinken te pakken.

Kom uw nieuwe kantoorstoel uittesten!

Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Dat snappen wij! Kom daarom eens langs in onze showroom om verschillende kantoorstoelen uit te testen. Bureaustoelen.be heeft een grote showroom, nabij Antwerpen, hier kunt u bijna alle kantoorstoelen uittesten. Ervaar zelf het zitcomfort van onze stoelen en vind de perfecte kantoorstoel.