ICF, Girsberger, HAG en Herman Miller: keuze uit tientallen bureaustoelen

Bent u op zoek naar een of meerdere nieuwe bureaustoelen voor u en uw medewerkers? Dan zit u bij ons goed. Wij verkopen allerlei merken bureaustoelen zoals Herman Miller, Girsberger, ICF, HAG, en Sitland. Wij hebben bureaustoelen voor kleine en grote mensen en de wat dikkere en wat dunnere portemonnees. 

Ergonomisch werken met een goede bureaustoel

Ergonomisch werken klinkt lastig, maar dat hoeft het niet te zijn. De betekenis van ergonomie is het aanpassen van de omgeving aan de mens. Zodoende zijn er ook ergonomische bureaustoelen. Een goede zithouding vermindert rugklachten, gaat ziekteverzuim tegen en verbetert de productiviteit.

Zorg voor een goede mind-body connection

Ooit gehoord van mind-body connection? Uw emoties weerspiegelen zich in uw lichaam. Veel stress? Onbedoeld verkrampt uw houding. Spanning moet zoveel mogelijk voorkomen worden, dus het is aanbevolen om te zorgen voor open communicatie en gemoedelijke werksfeer. Zo is ergonomisch werken voor u en alle collega’s weer een stapje dichterbij.

Merken zoals Herman Miller, HAG en Girsberger 

Geen werknemer is hetzelfde, maar veelal zit iedereen op eenzelfde bureaustoel van eenzelfde merk. Bijvoorbeeld allemaal op eenzelfde model van het merk Herman Miller, HAG of Girsberger. De een is kort, de ander is lang. Het spreekt voor zich dat de bureaustoel hierop afgesteld moet worden. Ook gewicht speelt een rol in het kiezen van een gepaste bureaustoel. Een ergonomische bureaustoel heeft veel instelmogelijkheden, zoals een lendensteun en zitdiepte regelaar. Zo kunt u langere tijd comfortabel zitten en ergonomisch werken. Leveranciers zoals Herman Miller en Hag bieden ergonomische bureaustoelen van hoge kwaliteit.

Blijf in beweging

Naast een goede bureaustoel van bijvoorbeeld HAG is in beweging blijven ook belangrijk. Loop even naar het toilet of maak een wandelingetje voor een glas water. Ook in uw lunchpauze kunt u buiten een blokje om gaan. Niet alleen goed voor uw lichamelijke gezondheid, maar ook voor het mentale aspect. Lopen doen we met een holle rug en tijdens het zitten zijn we geneigd om voorover of onderuitgezakt te zitten. Een wandelingetje zorgt ervoor dat de ruggenwervel weer in de goede positie komt te staan. Uiteraard zit u acht uur lang op uw bureaustoel met korte stukjes lopen, dus een goede bureaustoel van bijvoorbeeld Herman Miller of HAG is erg belangrijk.

Vul de bureaustoel keuzehulp in of kom langs

Bent u benieuwd naar de verschillende modellen, merken en opties van Bureaustoelen.be? Neem contact op, vul de bureaustoel keuzehulp in of kom langs in onze showroom in Antwerpen. Onze gespecialiseerde team helpt en adviseert u graag bij de aankoop van een of meerdere nieuwe bureaustoelen.