Hoge bureaustoel

Een hoge bureaustoel ofwel een directiestoel, zijn stoelen met een hoge rugleuning die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van directeuren, bedrijfsleiders en managers.

Hoge bureaustoelen zijn relatief duur in vergelijking met normale bureaustoel, maar ze zijn vaak uitgerust met meer opties en bekleed met echt leer. Wat ook een verschil is, is dat de rugleuning doorloopt naar boven. Hierdoor wordt uw hele rug goed ondersteund, wat helpt tegen rug- en nekklachten.

hoge bureaustoel

Hoge bureaustoel kopen?

Bureaustoelen.be is dé expert in hoge bureaustoelen. We hebben dan ook een breed aanbod en verkopen verschillende merken stoelen. Belangrijk is dat u een stoel kiest die u mooi vindt én die lekker zit. We lichten er een aantal voor u uit:

De naam van de design bureaustoel ‘Luxe’ zegt het al, het is een luxe directiestoel bekleed in zwart kunstleder. De stoel heeft een kantel neig-mechanisme en is tevens voorzien van gewichtsinstelling. De wielen zijn geschikt voor een harde vloer. Deze budgetvriendelijke hoge bureaustoel past in elke inrichting.

De ICF Una Plus Executive is een degelijke, comfortabele manager/ directiefauteuil. De stoel zit heerlijk, ziet er fraai uit en is toch zeer betaalbaar. Bovendien kunt u dit model aanvullen met bijpassende conferentiestoelen. Deze stoel is ergonomisch goedgekeurd en kunt u op vele manieren instellen.

Kiest u liever voor een luxere variant? Dan is wellicht de HAG Tribute 9031 de perfecte bureaustoel voor u. Deze stoel heeft brede en rijk gevulde kussens en biedt volledige bewegingsvrijheid zowel voor- als achterwaarts. Het Balance Mechanisme volgt en ondersteunt al uw lichaamsbewegingen. Elk deel van de stoel is geheel verstelbaar, zodat u hem geheel naar uw lichaam kunt stellen.

Uw nieuwe hoge bureaustoel uittesten?

Uiteraard hebben wij nog veel meer hoge bureaustoelen in ons assortiment. U kunt ons complete aanbod hier vinden. Daarentegen kunt u ook komen proefzitten in ons showroom! Bezoek onze showroom in Wommelgem (bij Antwerpen). Daar hebben wij tientallen hoge bureaustoelen staan, zodat u kunt ervaren welke stoel het fijnst zit.