Herman Miller bureaustoel voor optimaal zitcomfort

Herman Miller is een bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en veel waarde hecht aan design en het milieu. ‘Innovatieve manier om de prestaties van de organisaties van onze klanten te verbeteren zijn ons handelsmerk geworden’, schrijft het bedrijf. De Herman Miller bureaustoelen zijn bekend door heel Europa en zijn niet voor niets hun prijs stuk voor stuk waard.

Over Herman Miller

Vandaag de dag is Herman Miller, naast de klassieke meubelstukken en nieuwe ontwerpen voor in huis, een erkende innovator in hedendaagse interieurmeubels, oplossingen voor gezondheidszorgomgevingen en gerelateerde technologieën en diensten. Herman Miller opereert via bedrijven, merken, distributiekanalen met een verschillende focus. Alle bedrijven daarvan dragen bij aan ontwerpen om een betere wereld om u heen te bouwen.

Cosm midden rug Graphite

Een van de stoelen van Herman Miller uit ons aanbod is de Cosm midden rug Graphite. Deze stoel wordt aangeboden met een middelhoge rugleuning, een bewegingsmechaniek met een automatisch evenwichtige ondersteuning en beweging. De wielen zijn 65 mm hoog en geschikt voor op ondergronden als tapijt. De armleggers zijn in optie verkrijgbaar.

Mirra 2 TriFlex Back

Een andere stoel is de Mirra 2 TriFlex Back. Deze moderne stoel wordt standaard geleverd met vaste armleggers, een comfort kantelmechanisme zonder voorwaartse neiging en zonder blokkade van de achterwaartse neiging en vaste lumbaal ondersteuning. De wielen zijn geschikt voor een zachte ondergrond en de afwerking van de voet en het frame is in het lichtgrijs. De stoel is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Herman Miller SAYL

Een ander opvallend design van Herman Miller is de stoel SAYL. Deze wordt geleverd met in hoogte verstelbare armleggers, kantelmechaniek zonder voorwaartse neiging en met blokkade van achterwaartse neiging. Afwerking van de rug is in flexibel kunststof die een uitzonderlijk hoog comfort en ondersteuning biedt voor bijna alle lichaamstypes. De zitting wordt geleverd met een extreme stof van Camira met maar liefst 10 jaar garantie. De wielen zijn geschikt voor een harde ondergrond. Deze stoel is modern én leuk geprijsd. U bespaart bij ons 19% op de adviesprijs en betaalt € 395,-.

Bent u benieuwd naar meer opties? Kijk verder op onze website, neem contact op of kom langs in onze showroom in Antwerpen. Hier kunt u komen proefzitten op een of meerdere van onze tientallen stoelen.