HÅG Capisco Puls bureaustoelen voor een luxe design en optimaal comfort

HÅG is een Scandinavische producent van onder andere bureaustoelen en overig zitmeubilair. Niet alleen in Scandinavië, maar ook in Europa is HÅG een van de grootste en bekendste fabrikanten van ergonomische bureaustoelen. De bureaustoelen van HÅG staan bekend om hun ergonomische zitcomfort en HÅG heeft dan ook diverse onderscheidingen gekregen voor zijn design. Sinds 1943 ontwerpt, produceert en verkoopt HÅG duurzame en ergonomische bureaustoelen, maar qua design is er een stoel die er tussenuit springt: de HÅG Capisco Puls.

HÅG Capisco Puls: een revolutionaire bureaustoel voor zittend én staand werken

De HÅG Capisco Puls is een unieke stoel onder de bureaustoelen die zich volledig aanpast naar de zithouding van de gebruiker. Hij is te herkennen aan zijn unieke design. De stoel is ontworpen door de Noorse Peter Opsvik en heeft met zijn populaire zadelstoel een uitzonderlijke uitstraling. De zadelvormige zitting en multifunctionele rugleuning bieden u de mogelijkheid om verschillende houdingen aan te nemen. Zo past deze bureaustoel uitstekend in een moderne werkomgeving, doordat de stoel op verschillende hoogtes kan worden ingesteld, zelfs op stahoogte!

Ergonomische bureaustoel voor een gezonde zithouding

Behalve zijn opvallende design is de HÅG Capisco Puls een zeer geschikte bureaustoel om ergonomisch te werken. Een ergonomische bureaustoel bevordert de zithouding waardoor u gezond en efficiënt kunt werken. De HÅG Capisco Puls beschikt over zitdiepteverstelling en een in hoogte verstelbare rugleuning. Door zijn innovatieve design wordt de bloedsomloop niet afgekneld, maar juist gestimuleerd en op gang gehouden. Dit zorgt ervoor dat de energie en concentratie op peil blijft.  

HÅG Capisco Puls kopen?

Bureaustoelen.be heeft diverse modellen van de HÅG Capisco Puls in het assortiment. Onder andere de bekende zadelkruk, zonder rugleuning. De zadelkruk kan versteld worden tussen zit- en stahoogte, zodat u soepel en dynamisch kunt bewegen. Maar ook andere modellen zoals de HÅG Capisco Puls 8010, 8020 en HÅG Capisco 8106 zijn bij ons verkrijgbaar tegen een scherpe prijs.

Bent u benieuwd naar de HÅG Capisco Puls bureaustoelen? Bekijk dan ons aanbod