Ergonomische bureaustoelen

Een ergonomische bureaustoel is een kantoorstoel met veel instelmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de zithoogte, zitdiepte, rugleuning en -één van de belangrijkste instelmogelijkheden- de armlegger of armsteun. Idealiter moeten uw armen naast het lichaam kunnen rusten, zonder daarbij belast te worden. Als een armlegger niet goed ingesteld is, kan dit leiden tot rug- en nekklachten. Bent u op zoek naar een ergonomische bureaustoel? Bij Bureaustoelen.be vindt u een ruim aanbod tegen de scherpste prijzen.

Beste bureaustoel

Wat kost een ergonomische bureaustoel?

Een ergonomische bureaustoel hoeft niet duur te zijn. Bij Bureaustoelen.be zijn diverse ergonomische stoelen verkrijgbaar in verschillende prijsklasses. Dit prijsverschil wordt vaak veroorzaakt door het instelbereik van een stoel. De algemene regel is: hoe duurder de stoel, des te meer instelmogelijkheden. Daarnaast zit het prijsverschil soms ook in de afwerking van de stoel. Een leren stoel is nu eenmaal duurder dan een stoel van kunstleer. Daarentegen is een duurdere bureaustoel niet altijd beter dan een goedkopere variant. Wilt u weten waar u op moet letten? Maak een afspraak in showroom met een van onze medewerkers, zij adviseren u graag over de mogelijkheden en verschillende bureaustoelen. 

Meer bureaustoelen voor 8 uur per dag >

Dit is de beste ergonomische bureaustoel 

De beste ergonomische bureaustoel bestaat eigenlijk niet. Hier bedoelen we mee dat een goede bureaustoel heel persoonlijk is, en daarom voor iedereen anders. Toch is er een bureaustoel die er op meerdere fronten tussenuit springt, namelijk de HAG Futu 1100.

Deze bureaustoel is zeer geliefd om zijn unieke kwaliteit, namelijk: de Balance® technologie. Deze techniek bevordert een dynamische zithouding en stimuleert de doorbloeding en stofwisseling. De stoel ontlast uw wervelkolom en optimaliseert uw zithouding. Wat ons betreft komt deze bureaustoel zeker in aanmerking voor beste ergonomische bureaustoel. 

Bekijk alle ergonomische bureaustoelen >

De beste ergonomische kruk 

Een ergonomische kruk is een ideale bureaustoel wanneer u veel beweegt. Het verschil tussen een ergonomische bureaustoel en een ergonomische kruk is dat laatstgenoemde stoel geen rugleuning heeft. U ziet dit soort bureaustoelen vaak terug bij beroepen zoals een kapper, tandarts en opticien. De bureaustoel zonder rugleuning geeft u erg veel bewegingsvrijheid en ondersteunt u in uw dagelijkse werkzaamheden. 

De beste ergonomische kruk is de Hag Capisco Puls 8002. De kruk kan op diverse hoogtes worden ingesteld, zelfs tot aan stahoogte. U heeft dus erg veel bewegingsvrijheid, terwijl u toch comfortabel kunt zitten. 

De voordelen van een bureaustoel zonder rugleuning >

Bureaustoelen showroom nabij Antwerpen

Wilt u eerst proefzitten? Dat kan in onze showroom nabij Antwerpen. Maak een afspraak met een van onze medewerkers en wij adviseren u graag over welke bureaustoel het beste bij u past.