Ergo bureaustoel? Dit zijn onze favorieten

Op zoek naar een ergo bureaustoel? Een ergonomische bureaustoel kan u een hoop lichamelijke klachten besparen. Een bureaustoel heeft namelijk ontzettend veel invloed op uw zithouding en daarmee ook op uw gezondheid. Door voor een ergo bureaustoel te kiezen kunt u lichamelijke klachten zoals rug- en nekklachten beperken en zelfs voorkomen. Tevens draagt een juiste zit- en werkhouding bij aan een goede gezondheid. We helpen u graag bij het vinden van een juiste ergo bureaustoel. 

Laten we vooropstellen dat gemiddeld 8 uur per dag op een bureaustoel zitten voor niemand gezond is. Het is daarom belangrijk dat u tussen het werken door genoeg momentjes pakt waarin u eventjes beweegt, bijvoorbeeld door een stukje te wandelen. Dit kan al door zo nu en dan even naar het toilet te lopen, of door een kopje koffie of glas water in de kantine te halen.

De #1 ergo bureaustoelen zijn van het merk HAG

Een van de bekendste merken die voorop lopen wat betreft ergonomie is HAG. Hag is een Scandinavische producent van onder andere bureaustoelen en overig zitmeubilair. HAG is een van de bekendste producenten van ergonomische bureaustoelen, die bekend staan om hun hoge zitcomfort. We lichten er een aantal voor u uit: 

De HAG Capisco 

De HAG Capisco is een revolutionaire bureaustoel voor zittend én staand werken. Het is een unieke stoel onder de bureaustoelen en hij is te herkennen aan zijn unieke design. De stoel past zich volledig aan aan uw zithouding en kan zowel in zittende als staande positie gebruikt worden. Zit u liever op een ergonomische kruk? Kies dan voor de HAG Capisco Puls, een ergonomische kruk zonder rugleuning. 

HAG Futu 1200

De HAG Futu 1200 is een traditionele bureaustoel, maar niet minder ergonomisch. Kenmerkend aan deze bureaustoel is de HAG in Balance® technologie. Deze zorgt ervoor dat u, terwijl u zit, continu blijft bewegen. Dit maakt deze bureaustoel zeer ergonomisch. Door de diverse instelmogelijkheden kunt u de stoel volledig naar uw lichaam aanpassen. 

Ergo bureaustoelen van het merk HAG

Andere ergonomische bureaustoelen

Uiteraard hebben we nog vele ander merken in onze webshop die ergonomische bureaustoelen verkopen. Hetgeen dat een ergo bureaustoel ergonomisch maakt zijn het aantal instelmogelijkheden. Dit maakt het mogelijk dat u de stoel volledig aan uw zithouding kunt aanpassen, zodat deze u volledig ondersteunt terwijl u zit. 

Girsberger Camiro Executive

Deze bureaustoel heeft een hoge rugleuning en handmatige gewichtsinstelling. De stoel is zeer gebruiksvriendelijk en speciaal ontwikkeld voor de flexibele werkplek, waar meerdere gebruikers dezelfde stoel gebruiken. Een perfecte stoel dus voor flexkantoren, die een ergonomische werkplek willen aanbieden. 

Grammer GLOBEline 8

Deze stoel is van het merk Grammer en is tevens heel vriendelijk geprijsd. De Grammer GLOBEline 8 bewijst dat een ergonomische bureaustoel niet duur hoeft te zijn. Daardoor hebben we voor ieder budget een passende ergo bureaustoel in ons assortiment. Ook deze stoel heeft diverse instelmogelijkheden en is af te stemmen op de eisen van de gebruiker. 

Bekijk al onze ergo bureaustoelen

Onze ergo bureaustoelen uitproberen? 

We snappen dat het lastig is om een bureaustoel te kopen zonder dat u er eens een keer op heeft gezeten. U bent daarom van harte welkom in onze showroom, nabij Antwerpen, waar u tientallen verschillende bureaustoelen kunt testen. Wilt u liever direct advies inwinnen over welke bureaustoel het beste bij u past? Maak dan een afspraak met een van onze medewerkers. Ze helpen u graag bij het vinden van een geschikte ergo bureaustoel.

Maak een afspraak in onze showroom