Ergo Balance: voor een optimale ergonomische zithouding

Een ergonomische bureaustoel kan veel klachten, zoals rug- en nekklachten, voorkomen. Zeker wanneer u een zittend beroep uitoefent en meerdere uren per dag op zo’n bureaustoel zit. Het verschil tussen een ‘normale’ bureaustoel en een ergonomische bureaustoel is dat een ergonomische stoel veel instelmogelijkheden heeft, zoals de zithoogte, rugleuning en armsteun.

Ergonomisch werken, tegen een betaalbare prijs

Vaak geldt dat het aantal instelmogelijkheden samenhangt met de prijs van een bureaustoel. Dus hoe duurder een stoel, des te meer instelmogelijkheden. Echter bewijzen de bureaustoelen van Rovo Benelux met de Ergo Balance techniek dat zitcomfort niet duur hoeft te zijn. Doordat iedere bureaustoel van Rovo uitgevoerd kan worden met de Ergo Balance techniek, bepaalt u zelf uw budget.

Een van onze stoelen met de Ergo Balance techniek: De Rovo XP 4015 ErgoBalance

Deze bureaustoel is standaard uitgerust met de Ergo Balance techniek. De stoel helpt u actief bij het verbeteren van de belastbaarheid van uw wervelkolom. Daarnaast maakt deze techniek het mogelijk om naast synchroon, ook zijwaarts te bewegen. U kunt de stoel geheel naar wens samenstellen, zo kunt u uit meerdere kleuren kiezen en is hij met meerdere opties uit te breiden.  

Rovo XP 4015 ErgoBalance

De ergonomische voordelen van een Ergo Balance bureaustoel

De Ergo Balance techniek zorgt voor een comfortabele én actieve zithouding. Dit laatste komt door het bewegende zitvlak. Het zitvlak is geplaatst op een balanspin, deze houdt u in beweging en traint ongemerkt uw rugspieren. Een bureaustoel met de Ergo Balance techniek levert u dus vele (gezondheids-)voordelen.

De Ergo Balance techniek:
- Voorkomt rug-, nek- en schouderklachten, of helpt deze te verminderen;
- Kan lage rugpijn voorkomen of zelfs oplossen;
- Traint ongemerkt uw rugspieren;
- Zorgt voor een betere doorbloeding en stofwisseling;
- Vermindert de druk op de wervelkolom en tussenwervelschijven;
- Verbetert uw zithouding door vele instelmogelijkheden;
- Volledige bewegingsvrijheid.

Rovo Benelux

Alle bureaustoelen van Rovo voldoen aan de ARBO en NEN normeringen en worden in huis ontwikkeld en geproduceerd. Daarnaast heeft u op elke stoel 5 jaar ROVO garantie. Met een bureaustoel van Rovo bent u verzekerd van een ontspannen en ergonomische werkhouding.

Bekijk hier al onze Rovo bureaustoelen of kom proefzitten in onze showroom nabij Antwerpen.