Een dure bureaustoel?

Wij geloven in kwaliteit en zitcomfort. Een dure bureaustoel is hier geen garantie voor, maar van een goedkope bureaustoel voor minder dan 100 euro kunt u niet veel verwachten. De algemene regel is: hoe duurder de stoel, hoe meer instelmogelijkheden. 

Een bureaustoel moet van goede kwaliteit zijn. Gemiddeld zitten we zo'n 8,7 uur per dag. Zij met een zittend beroep zijn toegewezen op hun bureaustoel. Maar is uw huidige bureaustoel wel de beste optie? Dat hangt onder andere af van uw lichaamsbouw, zitduur en uw bureau. Bureaustoelen.be heeft een zeer uitgebreid aanbod in bureaustoelen in elke prijscategorie. Een kwalitatief goede, verstelbare bureaustoel is vaak duurder dan een bureaustoel voor uniform gebruik. De aanschaf van een geschikte bureaustoel voor uw situatie is een waardevolle investering.

Aanpasbaar naar uw wensen

Bureaustoelen.be biedt de mogelijkheid om uw bureaustoel aan te passen naar uw wensen. Zo kunt u zelf kiezen in welke kleur of in welke bekleding u de stoel wilt. Daar blijft het echter niet bij. Ook aspecten zoals de lengte van de gasveer, het type frame en het soort wielen zijn aanpasbaar. Deze extra's bovenop het basismodel zorgen voor een hogere eindprijs.

Onze top 3 dure bureaustoelen

De Arte's Sitland Sit-it Classic is de duurste bureaustoel in ons assortiment. De aanbevolen prijs voor deze bureaustoel is 1.975 euro, bij ons kunt u 20% besparen en deze stoel aanschaffen voor 1.580 euro. Wat zorgt voor zo'n hoge prijs? Het frame en de armleggers zijn van chroom, voor de bekleding is gekozen voor leder, de zitting heeft een gel-membraam voor ultiem comfort en het Dynamico synchroon mechanisme is te fixeren in 5 posities.

Voor een prijs van 1.139 euro bieden wij de Grammer Tiger Up aan. Deze directiestoel is ontworpen door Ray Carter en is uitgevoerd met het gepatenteerde glide-tec mechanisme. Het glide-tec mechanisme zorgt voor een ergonomisch perfecte beweging. Dit betekent dat deze bureaustoel de rug in elke positie ondersteunt. Zou u kiezen voor zwart, wit, grijs of rood lederen bekleding?

De G125 is een heel ander verhaal. Deze stoel is ontworpen door Mathias Seiler en kost 1.329 euro, wat voornamelijk te maken heeft met de uitstraling. De G125 is een houten draaistoel met stoffen zitvlak. Voor de bekleding kunt u uit 10 kleuren kiezen. Ook de houtsoort is optioneel: ga voor essen-, eiken- of europees notenhout. De G125 is een karakteristiek alternatief voor de traditionele bureaustoel op plekken waar gewoon af en toe een aantal uren gespendeerd worden.

Top of the bill: ergonomische bureaustoelen

Als u gaat voor het beste van het beste komt u waarschijnlijk uit bij een ergonomische bureaustoel. Een ergonomische bureaustoel is een kantoorstoel met veel instelmogelijkheden. Deze mogelijkheden zorgen ervoor dat een goede, ergonomische bureaustoel duurder is dan een standaard bureaustoel. Dit zijn onze op 3 van duurste, ergonomische bureaustoelen. 

De Grammer Galileo 8 MFA is een prijzige bureaustoel, verklaarbaar door de perfecte ergonomie. De aanbevolen prijs is 1.880 euro, Bureaustoelen.be biedt de Grammer Galileo 8 MFA aan voor 1.505 euro. Deze stoel beschikt over het nieuwe Glide

Bovendien is de HAG H09 9221 een gerenommeerde, ergonomische stoel welke verkrijgbaar is voor 1.325 euro. De stoel is uitgerust met het HÅG Balanced Movement Mechanisme en heeft een verstelbare zithoogte en -diepte. Een verstelbaar lumbaalkussen biedt extra comfort en optimale steun.

Als derde is er de HAG Tribute 9021. De Balanced Movement zorgt voor volledige bewegingsvrijheid voorwaarts en achterwaarts. De schommelweerstand is in te stellen op uw lichaamsgewicht en ook de zithoogte en zitdiepte is verstelbaar. Wilt u helemaal uitpakken? U kunt kiezen voor gepolijst aluminium en lederen bekleding. 

Bekijk hier alle ergonomische bureaustoelen.

Een weloverwogen keuze

Wij begrijpen dat u niet zomaar een grote som geld neerlegt voor een bureaustoel. Wij kunnen u informeren, maar wellicht heeft u meer aan het ervaren van de stoel. Kom proefzitten in onze showroom in Wommelgem. Daarna kunt u weloverwogen uw keuze maken.