De beste barkrukken

Keukeneiland met bar? Of een verhoogde vergadertafel op de zaak? Dan mag een barkruk niet ontbreken. Barkrukken zijn er in vele soorten en maten, van verstelbare varianten met rugleuning tot vaste barkrukken in creatieve designs. Bureaustoelen.be biedt een selectief assortiment barkrukken met voor ieder wat wils. Hier volgt een greep uit onze diverse barkrukken. 

Barkruk met karakter

De barkruk met het meeste karakter is de Madras (vinden wij). Een mooi vormgegeven variant die u in wel 5 houtsoorten kunt kiezen, van licht eikenhout tot donker wengé. Dankzij state of the art technologie worden comfort, stabiliteit en design gecombineerd. Stijlvolle ruimte? Een mooie bar? Is gastvrijheid hetgeen wat u wilt uitstralen? Dan is deze design barkruk iets voor u.

Van alle tijden

De Pinto barkruk is een vaste barkruk, dus niet verstelbaar in hoogte. De Pinto heeft een retro design maar oogt tijdloos. De kruk is heeft een gestoffeerd zitkussen van kunstleder, en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ook de kleur van het frame kunt u kiezen: ga voor zwart, wit, aluminium of chroom. Tijdloos met een lieflijke uitstraling, sfeervol en mooi voor gebruik binnenshuis. Een open hoekje in de kamer? Met deze barkruk geeft u een ruimte helemaal af.

Stapelen

Behoefte aan een barkruk die niet alleen waterdicht is, maar ook goed stapelbaar? De Gio barkruk is de goedkoopste van het assortiment en is op en top functioneel. Gegarandeerd een goede deal. Met de korte rugleuning biedt deze kruk ondersteuning aan de onderrug. Ideaal voor eetgelegenheden, of voor in de tuin. Deze barkruk kan wel tegen een stootje.

Bekijk het gehele aanbod barkrukken