Onze top 5 design bureaustoelen

Behalve de functionaliteit van een bureaustoel en de geschiktheid voor uw lichaam, is het design van de bureaustoel ook belangrijk. De stijl moet bij u en de ruimte passen. Daarom geven wij alvast onze top 5 design bureaustoelen.

1. Aeron Remastered

Deze revolutionaire, design bureaustoel is opnieuw ontworpen door Bill Stumpf en Don Chadwick. het doel was een veelzijdige bureaustoel die milieuvriendelijk is én in verschillende maten uitvoerbaar is. Misschien nog wel het belangrijkste: De Aeron Remastered moes een positieve invloed op de gezondheid hebben. Al deze doelen samen hebben geleid tot “de evolutie van een ergonomische revolutie” (Aeron). Het materiaal was innovatief. Deze bureaustoel is ontworpen zonder het standaardgebruik van schuim, stoffen of leer.

Aeron Remastered Graphite

2. Girsberger Camiro Executive

De gebruiksvriendelijke Camiro is bekleed met Scandinavisch leder en is uitermate geschikt voor de flexibele werkplek waar de stoel verschillende gebruikers kan hebben. De bedieningsknoppen zijn visueel en gemakkelijk te bedienen. Leverbaar in wel 8 kleuren leder, met of zonder armleggers, met aluminium of kunststof onderstel en met wielen voor harde of zachte vloeren. Een zeer complete design bureaustoel, met hoge rugleuning en een tijdloos design.

Girsberger Camiro Executive 

3. Vega Executive

De Vega Executive is een design bureaustoel van het merk Sitland. Dit merk betekent hoogwaardig, Italiaans design. Het betreft executive uitvoering, vandaar de hoge rugleuning. Het manager-design met een kortere rugleuning bieden wij ook aan. De Vega Executive is voorzien van een bijzonder stijlvolle afwerking van de stiksels. De bekleding is namelijk verkrijgbaar in drie varianten: de Vega-Q met kleine vierkantjes, de Vega-S met grote vierkanten en wanneer u niet van vierkantjes houdt hebben we de Vega-L variant met een lijnenpatroon. Minimalistisch en elegant tegelijk.

Vega Executive high back

4. HAG Tribute 9021

Luxe en duurzaam. Dat is waar het bij HAG om draait. Omdat duurzaamheid hoog in het vaandel staat bij het Scandinavische HÅG, wordt er gewerkt met natuurlijke materialen. Deze design bureaustoel werd ontworpen door de Noorse ontwerper Svein Asbjørnsen, hij die ook garant stond voor de succesvolle HÅG H09 collectie. De HÅG Tribute is de overtreffende trap van comfort en luxe met innovatieve features.

HAG Tribute 9021

5. Herman Miller Mirra 2

Deze design bureaustoel is voor 96% recyclebaar en heeft het gouden Cradle to Cradle certificaat. Het speciale aan de Herman Miller Mirra 2 is de rugleuning. De rugleuning heeft de TriFlex technologie, wat betekent dat deze uit één stuk voorgevormd kunststof. De kleur is turquoise en dat past goed in een lichte, moderne setting. Het frame en de voet zijn standaard lichtgrijs, maar is ook in het wit verkrijgbaar.

Herman Miller Mirra 2 TriFlex Back

Smaak is natuurlijk heel persoonlijk. Het aanbod van bureaustoelen.be is ruim dat er altijd een geschikte bureaustoel voor u tussen zit. Bij vragen helpen we u graag verder. Neem contact op.