Bureaustoel kopen? Dit is onze top 5

Bent u op zoek naar een nieuwe bureaustoel? Als u zittend werk doet is een goede bureaustoel erg belangrijk om nek- en rugklachten te voorkomen. De juiste bureaustoel verhoogt uw zitcomfort, echter is deze voor iedereen anders. Voor het kiezen van de juiste bureaustoel dient u rekening te houden met uw lichaamslengte en -gewicht. Daarnaast kunnen (mogelijke) fysieke klachten ook meespelen bij het aanschaffen van een bureaustoel.

Bureaustoelen top 5

De meest geschikte bureaustoel

We hebben diverse bureaustoelen in ons assortiment, zo zijn er speciale bureaustoelen voor lange mensen, maar ook voor kleine mensen. Werkt u 8 uur per dag? Ook daar hebben wij geschikte bureaustoelen voor. Bepaal van te voren uw budget en ga dan op zoek naar een geschikte bureaustoel. Aan de hand van onze filtermogelijkheden komen al snel de meest geschikte bureaustoelen voor u naar voren. 

Onze bureaustoelen top 5

Wij hebben de top 5 meest gekozen bureaustoelen op een rij gezet. Deze stoelen zijn stuk voor stuk ergonomisch en bevorderen uw zitcomfort:

1. De Rovo XP 4015 ErgoBalance

Deze bureaustoel is een van de beste in zijn soort. Hij is zeer geliefd om zijn unieke kwaliteit, namelijk: de Ergo Balance techniek. Deze techniek bevordert de doorbloeding en stofwisseling, daarnaast zorgt hij voor een dynamische zithouding. Door de balanspin blijft u ongemerkt in beweging en traint u uw rugspieren. De stoel ontlast de wervelkolom en optimaliseert uw zithouding. Kortom, dit is de perfecte stoel als u op zoek bent naar een ergonomische bureaustoel voor een vriendelijke prijs.

2. De HAG Capisco Pulse 8010

Het design van deze bureaustoel is gebaseerd op de bekende stoel met zadelzitting. Deze stoel is ontworpen met als uitgangspunt dat het lichaam voortdurend behoefte heeft aan beweging en variatie. De stoel is perfect voor mensen die werken in een moderne kantooromgeving, want de HAG Capisco Pulse is een moderne design bureaustoel. Bovendien is deze stoel op verschillende punten in te stellen. Zo kunt u hem volledig naar uw lichaam aanpassen. Daarnaast kan de zadelzitting in verschillende posities ingesteld worden, waardoor u zelfs op stahoogte kunt werken.

3. De Aeron Remastered Graphite

Deze stoel was een baanbrekende stap op het gebied van ergonomie. De stoel was een comfortabele oplossing en werd al snel een icoon onder de bureaustoelen. Datzelfde ontwerp is de basis van een geheel vernieuwde ‘Aeron’. De stoel is volledig herontworpen om te voldoen aan de eisen van de werkers van nu. In deze stoel is 20 jaar aan technologie en ergonomische ontwikkelingen opgenomen en is met recht een echte alleskunner. De stoel is geschikt voor een breed scala aan opstellingen, werkzaamheden en werkplaatsen.

4. De Proline 787EN

Deze bureaustoel is erg budgetvriendelijk. Dankzij de in hoogte verstelbare, netbespannen rugleuning zit deze stoel erg comfortabel en past hij in elk interieur. De stoel is standaard voorzien van in hoogte en breedte verstelbare armleuningen maar kan ook nog uitgebreid worden met diverse opties.

5. De Herman Miller Cosm Hoge rug

Deze bureaustoel wordt aangeboden met een hoge rugleuning, en vaste armleggers. Echter is deze stoel ook verkrijgbaar met een lage- of midden rug. De armleggers van deze bureaustoel bieden een brede, aangename rustplaats voor de ellebogen. De hoge rugleuning biedt behalve comfort, ook ondersteuning aan de torso.

Twijfelt u nog welke bureaustoel het beste bij u past? Kom dan langs in onze showroom in Antwerpen en test verschillende stoelen uit. Daarnaast kunnen wij u adviseren bij de aankoop van een nieuwe bureaustoel.