Bureaustoel zonder rugleuning

Denkt u erover na om een bureaustoel zonder rugleuning te kopen? Dan staan we bij Bureaustoelen.be graag voor u klaar. Aan de hand van uw wensen adviseren we u graag over welke kruk het beste bij u past. 

Een bureaustoel zonder rugleuning is in veel gevallen een stuk beter voor uw zithouding. Daarom zijn onze ergonomische krukken de laatste tijd erg populair. Ze dragen bij aan een fijne zit sta werkplek en verminderen nadelige gezondheidseffecten. Wilt u meer weten over een bureaustoel zonder rugleuning of heeft u een specifieke vraag? Bekijk hier al onze werkstoelen of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Waarom kiezen voor een bureaustoel zonder rugleuning? 

Een bureaustoel zonder rugleuning draagt bij aan een gezonde werkplek. Zeker wanneer u snel last hebt van uw rug kan de keuze voor een stoel voor een rugleuning goed zijn. U neemt namelijk sneller een actieve zithouding aan en u kunt niet onderuitgezakt gaan zitten. Ook stimuleert een bureaustoel zonder rugleuning de productiviteit en is het prettig voor je bekken. Deze zullen gedwongen in een natuurlijke houding vallen. 

Een ander groot voordeel aan een bureaustoel zonder leuning is de bewegingsvrijheid. Een stoel zonder rugleuning heeft vaak ook geen armsteunen is zorgt voor veel vrijheid, waardoor u makkelijker tussendoor op staat en even beweegt.

Ruim aanbod werkstoelen

Bij Bureaustoelen.be vindt u een ruim aanbod werkstoelen van goede kwaliteit in verschillende soorten of maten. Of uw voorkeur nu uitgaat naar de Hag Capisco met wieltjes of een zit-sta kruk zonder wieltjes, bij ons vindt u het allemaal. De bureaustoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo is er altijd een stoel zonder rugleuning te vinden die bij uw interieur of kantoorinrichting past. Bekijk hier ons volledige aanbod krukken of kom langs in onze showroom en test ze allemaal. 

Bestel uw bureaustoelen zonder rugleuning eenvoudig online? 

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een bureaustoel zonder rugleuning of wilt u meer weten over een bepaald model? Bekijk dan hier ons volledige aanbod of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij zullen er vervolgens alles aan doen om de kruk zo snel mogelijk bij u op locatie te bezorgen.