Welke bureaustoel voor intensief gebruik?

Over het algemeen komen we onze tijd zittend door. Vooral de kantoorbaan helpt daar niet bij, want we zitten zo’n 8,7 uur per dag. Ons zitvlak wordt dus intensief gebruikt, en zo dus ook de bureaustoel op het werk. Om de werkdag goed door te komen en rugklachten te voorkomen is het belangrijk om een goede bureaustoel te kiezen. We geven u alvast enkele opties om voor een langere tijd zo comfortabel mogelijk te zitten.

De HAG Tribute 9021 is uiterst geschikt voor intensief gebruik. Dit Noorse design is tijdloos, duurzaam en een absolute topper op het gebied van comfort. De armleggers zijn zowel in hoogte als breedte verstelbaar. De schommelweerstand is op lichaamsgewicht in te stellen en is in drie standen blokkeerbaar. Deze bureaustoel beschikt, vanzelfsprekend, over verstelbare zithoogte en - diepte. 

De HAG Futu 1020 NPR  is een zeer comfortabele stoel waar u voor een langere tijd fijn in kunt zitten. Kiest u deze met of zonder armleuningen, hoe dan ook heeft deze bureaustoel een strak en schoon design. Deze bureaustoel heeft een hoge rugleuning en volledige bewegingsvrijheid door de InBalance technologie. Met name de verstelbare lendesteun is perfect voor intensief gebruik. De Futu Knit stoffering is zeer solide en slijt dus niet snel. De bekleding is beschikbaar in 8 kleuren.

Onze tweede favoriet voor intensief gebruik is de Aeron Remastered Graphite. Deze herontworpen bureaustoel bestaat uit het innovatieve 8Z Pellicle-materiaal en biedt daardoor op en top comfort. De 8 verschillende spanningszones in de zitting en rugleuning passen zich aan aan het lichaam. Het gewicht wordt zo gelijkmatig verdeeld. Dit suspensiemateriaal laat bovendien lucht, lichaamswarmte en vocht door en is dus ideaal voor intensief gebruik.

Als laatste willen we u de Herman Miller Mirra 2 Butterfly Black Graphite niet onthouden. Een zeer duurzame stoel voor een duurzaam gebruik. Deze bureaustoel biedt intensieve ondersteuning van de rug. De TriFlex rugleuning zorgt voor ondersteuning van de nek tot aan het bekken. De flexibele zones zorgen ervoor dat 95% van alle gebruikers optimaal ondersteund kunnen worden. De Airweave zitting zorgt voor een ultieme ventilatie. Zo komt u zelfst de meest intensieve dag op de bureaustoel comfortabel door.

Zelfs als u een goede bureaustoel voor intensief zitten heeft gevonden, is het belangrijk om in beweging te blijven. Zo blijven uw benen en uw rug soepel en voorkomt u op de lange termijn rugklachten. Tip: vaker koffie halen voor uw collega’s en een wandeling in de lunchpauze helpt daarbij.

Online een passende bureaustoel uitkiezen lastig? In onze showroom kunt u een groot deel van ons assortiment uitproberen. U bent van harte welkom.