Bureaustoel kopen? Gebruik onze bureaustoel keuzehulp

U wilt de beste bureaustoel kopen, maar u weet niet zeker welke bureaustoel het beste bij uw lichaam past. Daarvoor hebben wij de bureaustoel keuzehulp geïntroduceerd. Hiermee kunt u eenvoudig uw gegevens invullen en zien welke stoel het meest geschikt is voor uw lengte, gewicht en zitduur. Bij het kopen van een bureaustoel is het belangrijk dat de stoel uw lichaam de juiste ondersteuning biedt. De bureaustoel keuzehulp helpt u bij het kiezen van een juiste bureaustoel. Zo kunt u uw lengte aangeven, gewicht en het aantal uur u gebruik maakt van uw bureaustoel. Aan de hand van deze criteria zoekt de bureaustoel keuzehulp de bureaustoelen die het best bij u passen.

Bureaustoel keuzehulp

Lengte van invloed op de rugleuning en zitdiepte

Een bureaustoel kopen luistert nauw. Bij de eerste filter kunt u uw lengte aangeven, u kunt kiezen uit ‘kleiner dan 1.60 meter’, ‘Tussen de 1.60 en 2.00 meter’ en ‘Groter dan 2.00 meter’. Wist u dat wij bureaustoelen speciaal voor kleine mensen in ons assortiment hebben? Kleine mensen zitten niet altijd comfortabel op een universele bureaustoel, daarom hebben we bureaustoel speciaal voor korte mensen in ons assortiment. Daarentegen zijn er voor lange mensen ook weer andere bureaustoelen geschikt. Dit heeft te maken met de lengte van de rugleuning en de zitdiepte. 

Speciaal afgestemd op uw gewicht

Onder de filter ‘gewicht’, kunt u uw gewicht aangeven. U kunt hierbij kiezen uit ‘tot 50 kilo’, ‘tussen 50 en 100 kilo’ en ‘meer dan 100 kilo’. Want om goed te kunnen zitten op uw nieuwe bureaustoel, speelt ook het gewicht een belangrijke factor. Als u iets zwaarder bent, is het belangrijk dat een bureaustoel u de juiste ondersteuning geeft. Zo hebben we hier vier bureaustoelen geselecteerd voor mensen met een maatje meer.

Aantal uren in gebruik

Ook het aantal uur dat u gebruik denkt te maken van uw bureaustoel (per dag), speelt mee bij een bureaustoel kopen. Naarmate u meer uur per dag op een bureaustoel zit, heeft u een kwalitatieve en ergonomische bureaustoel nodig. Een ergonomische bureaustoel helpt zit- en rugklachten te voorkomen.

Bureaustoel kopen

Een bureaustoel kopen is altijd maatwerk. De bureaustoel keuzehulp geeft een goede indicatie van welke bureaustoelen het best bij u passen. Heeft u specifieke wensen of klachten zoals rug- of nekklachten? Dan zijn sommige bureaustoelen meer geschikt ten opzichte van andere bureaustoelen. U kunt naast gebruik maken van de bureaustoel keuzehulp er ook voor kiezen om contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies.

Proefzitten in Antwerpen

Voordat u uw nieuwe bureaustoel koopt is het belangrijk om te weten dat uw nieuwe stoel lekker zit. In onze grote showroom in Antwerpen kunt u komen proefzitten. In onze showroom hebben we tientallen modellen voor u klaar staan, zodat u zelf kunt ervaren welke stoel het fijnst zit. Onze gespecialiseerde werknemers adviseren u uiteraard graag voor een juiste keuze.

Vul de bureaustoel keuzehulp in of neem contact op voor persoonlijk advies. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze bij een bureaustoel kopen.