Bureaustoel voor 8 uur per dag

Zitten is het nieuwe roken. Wist u dat Belgen gemiddeld 8,7 uur per dag zitten? Mensen met een zittend beroep zitten vaak meer dan 11 uur per dag. Daar kleven risico's aan.

Als u 8 uur per dag zit, dan heeft u een kwalitatieve en ergonomische bureaustoel nodig. We hebben hieronder enkele stoelen geselecteerd die geschikt zijn voor mensen met een zittend beroep. Toch zouden we u graag ook een paar algemene tips mee willen geven.

Tip 1: Sta regelmatig op. Probeer iedere uur even op te staan en de benen te strekken. Dit is goed voor de doorbloeding.

Tip 2: Probeer op een ander moment van de dag actiever te bewegen. Als u een zittend beroep heeft, dan is het slim om met de fiets of lopend naar uw werk te gaan. Of ga 's avonds naar de sportschool of maak dan een lange wandeling.

Tip 3: Zorg voor meer afwisseling. Ga staand vergaderen of werk eens een keer aan een hoge bar. Tegenwoordig is het ook hip om wandelend te vergaderen. Even lekker wat frisse lucht: dat zorgt zeker voor nieuwe inspiratie.

 

Oké, voldoende tips. Tijd voor onze favoriete bureaustoelen voor intensief gebruik:

De HÅG Tribute is een directiestoel met een onovertroffen niveau in comfort en een exclusief design. De zitting beweegt en de rugleuning past zich gelijktijdig en automatisch aan. Hierdoor geeft de stoel steun aan iedere wervel en ontstaan er geen ongemakkelijke drukpunten.

De Herman Miller Aeron Remastered is een icoon, die duidelijk aantoont dat duurzaamheid, ergonomie en mooie vormgeving perfect te combineren zijn. Door zijn transparante uiterlijk past deze ergonomische stoel in zowel een klassiek als modern interieur. 

Dat een stoel voor langdurig gebruik niet duur hoeft te zijn, bewijst de Girsberger Allrounder. De prijs van deze stoel is namelijk een stuk lager dan de bovenstaande modellen. De rug van deze bureaustoel heeft een fijne vorm en biedt perfecte ondersteuning. Daarnaast is het zitkussen ergonomisch gevormd voor een perfecte doorbloeding.

Al deze stoelen zijn te bezichtigen in onze bureaustoelen showroom in Wommelgem, net buiten Antwerpen. Kom vooral langs als u even wilt proefzitten in onze bureaustoelen.