Beste bureaustoel voor thuis

Bij de aanschaf van een bureaustoel voor thuis is ergonomie net zo belangrijk als op kantoor. Kies daarom voor een goede bureaustoel die uw lichaam optimaal ondersteunt. Aan de hand van diverse instelmogelijkheden kunt u de bureaustoel volledig aan uw lichaam aanpassen. Alleen zo kunt u de juiste zithouding achter uw bureau waarborgen en lichamelijke klachten voorkomen worden. 

Het aanbod bureaustoelen is enorm. In iedere prijsklasse is een bureaustoel te vinden, wat het aanbod nog vele malen groter maakt. Maar niet iedere bureaustoel is geschikt om vele uren opeenvolgend op te zitten. Breng daarom van te voren goed in kaart waar u de bureaustoel voor nodig heeft. Er zit namelijk een flink verschil in of u een stoel nodig heeft om gemiddeld 8 uur op te werken of voor af en toe gebruik. 

Beste bureaustoel voor thuis

Ergonomie voorop

Het belangrijkste van een goede bureaustoel is de ergonomie. Ergonomie draagt bij aan een goede zithouding en daarmee aan uw gezondheid. Een ergonomische bureaustoel is dan ook essentieel voor een goede werkplek. Een ergonomische bureaustoel is een kantoorstoel met veel instelmogelijkheden. Denk hierbij aan de hoogte, zitdiepte, rugleuning en - één van de belangrijkste instelmogelijkheden - de armlegger of armsteun. Uw armen moeten naast het lichaam kunnen rusten zonder daarbij belast te worden. Als een armlegger niet goed is ingesteld, kan dit leiden tot nek- en rugklachten. Bezuinig dan ook niet op een goede bureaustoel, u zult er jarenlang veel plezier van hebben. 

Beste bureaustoel voor thuis

Heeft u een bureaustoel voor thuis nodig? De beste bureaustoel voor u is persoonsgebonden. We zetten een aantal toppers op een rij, die zeker niet mogen ontbreken in de overweging. Twijfelt u, of kunt u niet vinden wat u zoekt? Onze medewerkers staan voor u klaar om de beste bureaustoel voor u te vinden. 

HAG Futu 1100

Deze bureaustoel is zeer geliefd om zijn unieke kwaliteit, namelijk: de Balance® technologie. Deze techniek bevordert een dynamische zithouding en stimuleert de doorbloeding en stofwisseling. De stoel ontlast uw wervelkolom en optimaliseert uw zithouding. Wat ons betreft komt deze bureaustoel zeker in aanmerking als beste bureaustoel voor thuis.

Sitland Mesh-Line

De Sitland Mesh bureaustoel is een prijsvriendelijke stoel met een aantal instelmogelijkheden. De rugleuning is in hoogte verstelbaar, de stoel beschikt over een schuifzitting die tot 7 cm verstelbaar is en de rugleuning is in 5 posities te fixeren. Kortom: een prijsvriendelijk alternatief om de werkdag goed door te komen.

Proline 365NPR

De Proline 365NPR is een typische bureaustoel die past in ieder interieur. De ergonomische bureaustoel is voorzien van Donati Tension Synchroonmechaniek met frontneig, gewichtsregeling en 8 graden onafhankelijke rugverstelling. Ook de armleggers zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar wat erg belangrijk is voor een goede zithouding. 

Kom proefzitten

Om erachter te komen welke bureaustoel het beste bij u past is door zelf te ervaren hoe een stoel zit. Bezoek daarom onze showroom en kom proefzitten. Een groot deel van ons aanbod bureaustoelen kunt u zelf uittesten. De showroom bevindt zich nabij Antwerpen, maak een afspraak of kom langs.